Счетоводител или кредитен експерт

Надежда Белелиева е счетоводител по професия. Признат професионалист и експерт в областта си, през 2010 година решава да разшири своята дейност и започва да се занимава с консултации за отпускане на онлайн кредити. Самата тя казва, че за нея това е предимно хоби и не би се отказала от счетоводната си къща, но признава и че продукта онлайн кредит представлява интерес за нея както професионално така и чисто по човешки проявява особено силен интерес към материята.

Госпожа Надежда Белелиева споделя, че за нея консултациите за всеки кредит онлайн за нея е преди всичко полезно преживяване заради контактите й с хора и с малко по-различна, но все пак свързана с нейната професия, която тя приема и за свое призвание. Белелиева споделя, че според нея продукта online кредит е абсолютно уникален и конкуренцията на пазара категорично е огромна. За сметка на това има особености, които не са известни на всички клиенти и не всеки ги разбира. За нея, обаче, клиентите трябва да бъдат максимално информирани и наясно с услугата, която си заявяват.

Белелиева подхожда към всички свои задачи по този отговорен начин и именно поради тази причина тя е търсена и в двете сфери, с които се занимава. Страстта й към различните вариации на online кредити идва от личния й опит с тях. Нещо повече, самата Надежда е попадала в ситуация, в която единствената й възможност за измъкване е била именно такъв кредит онлайн и от тогава е запознал интереса й към тези продукти. Към днешна дата вече няколко фирми предлагащи такива кредитни продукти са използвали нейната консултантска експертност, за да разработят свои иновативни продукти. Надежда, споделя, че е готова да помага със своите познания както на клиентите така и на дистрибуторите на услугата. Това, което Белелиева твърди е, че до колкото зависи от нея не би спряла да консултира и да движи своята успешна счетоводна дейност.

3 мнения за “Счетоводител или кредитен експерт”

  1. Браво Надежда Белелиева, тази професия е много отговорна и е хубаво, че подхождате към не с отговорност и професионализъм. Желая ви дълги години професионален успех.

  2. Една от приятелките ми е счетоводител, но не само по професия, но и по душа. Личи си, че и вие г-жо Надежда Белелиева обожавате работата си. Важно е човек да работи работата на мечтите си, а не само да мисли за пари.

  3. Хубаво е, че сте намерили себе си в тези две сфери г-жо Надежда Белелиева. Няма нищо по-сладко от това да работиш работата, която обичаш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *