Хобито на един счетоводител

Много хора смятат, че хобито, което трябва да си изберат, за да се разтоварват трябва да е нещо далечно и тотално различно от тяхната професия. Това действително е един от начините, по които може да се погледне, но за мен, утвърденият счетоводен експерт Надежда Белелиева, най-важно при избора на интереси или хоби е разтоварващия ефект, а не нормите. Като счетоводител, числата и редът в тях винаги са ме привличали, света на финансите не ми е чужд и никога не съм крила интереса си към кредитния и банкови свят. Точно поради тази причина професионално и лично започнах да се занимавам и с кредити и по-точно продуктите, които всички познаваме като онлайн кредити.

Някои от вас биха помислили, че категорично нещо с мен не е наред щом се разтоварвам от счетоводството с консултации за кредити онлайн, но това е факт. Кредитите и по-точно продукта наречен „кредит онлайн“ е особен вид финансов продукт, който е значително по-достъпен и лесен за използване от това, което ни е познато. Не всички кредитополучатели са запознати с детайлите на един online кредит, още повече, че този вид продукти се предлага от страшно много фирми и е напълно възможно да има разлики в параметрите и условията. Не ме разбирайте погрешно, разликите не са лошо нещо. Още повече, че в бранша на фирмите за online кредити именно тези различия в продукта са най-положителното.

Макар и на шега, често ми се случва да се представям като Надежда Белелиева – консултант по кредити онлайн и счетоводител. Редовно това забавлява моите приятели, но реално много от тях са ме молили за съвет и консултация за своя онлайн кредит. За мен е изключително приятно когато мога да помогна и в тази област, защото смятам, че когато човек има познания в нещо е правилно да ги споделя с околните, когато те имат нужда от това.

4 мнения за “Хобито на един счетоводител”

  1. Съгласна съм с вас Надежда Белелиева. Ако обичаш работата си тогава и самата тя може да ви е хоби, както е и при мен. Влюбена съм в професията си и се гордея с това.

  2. Подкрепям ви изцяло Надежда Белелиева. Въобще не е задължително хобито да е в друго направление от работата. Аз съм шивачка и в свободното си време пак обичам да шия а себе си и близките ми. Просто обожавам работата си! 🙂

  3. Изцяло съм съгласна с вас г-жо Надежда Белелиева. Аз самата съм жив пример като вас, че не е задължително професията и хобито на един човек да са в една област. Все пак човек може да има доста и много различни интереси.

  4. Напълно съм съгласна с вас г-жо Надежда Белелиева, че не е задължително хобито и професията на един човек да са в една област. Да, това може да се случи, но ако човек има много интереси, тогава е напълно нормално хобито и работата му да са от различни сфери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *