Комфорт в дома

Комфортът на дома

Добавете малко фън шуй в дома и всичко ще заблести по различен начин.

Така ще внесете позитивната енергия, ще може да съхранявате нещата във вашия дом и всички негативи, внесени от външния свят, да изчезнат за дълго време.

След голямото почистване, след изхвърляне на всичко стари и излишно от дома, в т. ч. извозване на стари мебели, помислете над следните идеи за аромати в дома и фън шуй:

Сухи цветя и билки  – за комфорт в дома, здраве и богатство.

Меки играчки с добри и нежни муцуни  – за мир и любов.

Малки подложки, изработени от тъкани от гоблени, с ярка бродерия, които предпазват от раздяла. С образа на животните – те ще предпазят от опасности и зли клопки, с цветя – те ще предпазят вашето здраве, с къщи и пейзажи – те ще ви дадат късмет в бизнеса.

Фигури на различни животни  – те са сигурна защита от загуба на пари, нещастия и зли духове. Слонове с различни размери, идеи за почистване на атмосферата в къщата. И фигурки на мечки и кучета ще защитават жителите на дома ви.

Бяло покритие за мебелите  – защита от чужда отрицателна енергия. Меката мебел много абсорбира всички негативни прояви и емоции на хората, които седят на него. Смята се, че подвижните капаци предпазват мебелите от зло, а белият цвят отразява всички негативи и неприятни мисли.

Красив вътрешен интериор може да постигнете с малки детайли.

В допълнение, опитайте се да не използвате старите неща на други хора, тъй като те все още пазят енергията и проблемите на бившите си собственици. Не съхранявайте стари и износени дрехи у дома – те само натрупват отрицателни течности.

Не пазете стари вещи, предмети и овехтели мебели, които са останали от предни животи. Изхвърлете ги от терените на дома си. Тук от полза ще са ви: izvozva.bg.

Е, в заключение, трябва да кажа, че гостоприемните, „ярки“ домакини са центърът на всеки дом. Не забравяйте за себе си, избягвайте кавги и конфликти в семейството, не натрупвайте раздразнение и омраза, прощавайте на другите и бъдете любезни. В края на краищата, където живее любовта – винаги ще има комфорт!